Prof. ÖZGÜR GÖLGE

Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

  • Kurum Bilgi TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
  • UnvanPROFESÖR

İletişim Bilgileri

  • Ofis GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • AdresTURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Biyografi

Scopus Bilgiler

Scopus Citation-Count Scopus Cited-by-count Scopus Toplam Yayın Scopus Eid Değeri Scopus Orcid Değeri Scopus Link

Google Scholar Bilgiler

Google H-index Google i10-index Google H-index 2018 Google i10-index 2018 Google Atıf Google Atıf 2018

Araştırma Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Gıda Güvenliği

Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • Yüksek Lisans

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ),

    2002 1998
  • Lisans

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

    1997 1993
  • Doktora

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR),

    2009 2003

Yaptığı Tezler

  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)

    Antimikrobiyal madde ilavesinin yoğurtların raf ömrü ve özellikleri üzerine etkileri

    NURAY GÜZELER , 2002
    2002 1998
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

    , 1997
    1997 1993
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)

    Kelle peynirlerinin özellikleri üzerine starter kültür kullanımının etkileri

    NURAY GÜZELER , 2009
    2009 2003

Yabancı Diller

  • İngilizce : 2021, YÖKDİL, 70,00000
    İngilizce : 2017, YÖKDİL, 70
    İngilizce : 2010, ÜDS, 65.000

Deneyimler

Akademik Unvanlar

  • PROFESÖR

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

    2024
  • DOÇENT

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/

    2024 2019
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

    2019 2017

Yönetimsel Görevler

  • Anabilim Dalı Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2022 2019
  • Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2019
  • Kalite Kurulu Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2019
  • Bölüm Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2019 2017
  • Yönetim Kurulu Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2019 2019
  • Yönetim Kurulu Üyeliği

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2017
  • Bölüm Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2022 2019
  • MYO/Yüksekokul Müdürü

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2017

Verilen Dersler

  • 2023-2024

    Ders Adı:ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:MOLEKÜLER GASTRONOMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:SAĞLIK GÜVENLİK VE HİJYEN Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:GIDA COĞRAFYASI Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:BESLENME Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:YL UZMANLIK ALAN DERSİ Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:FERMENTE YİYECEKLER Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:YL DANIŞMANLIK Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:YL TEZ Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:YL TEZ Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:MOLEKÜLER GASTRONOMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:GIDA COĞRAFYASI Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:SAĞLIK GÜVENLİK VE HİJYEN Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:YL DANIŞMANLIK Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:YL UZMANLIK ALAN DERSİ Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:FERMENTE YİYECEKLER Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:BESLENME Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:FERMENTE YİYECEKLER Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:ÖZEL ÖĞRENİM YÖNTEMLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:GIDA COĞRAFYASI Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:SAĞLIK GÜVENLİK VE HİJYEN Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:YL TEZ Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:YL DANIŞMANLIK Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:YL UZMANLIK ALAN DERSİ Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:BESLENME Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:YL TEZ Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:YL DANIŞMANLIK Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:YL UZMANLIK ALAN DERSİ Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:SAĞLIK GÜVENLİK VE HİJYEN Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:YL UZMANLIK ALAN DERSİ Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:YL DANIŞMANLIK Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:SAĞLIK VE BESLENME Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:BESLENME Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:MUTFAKTA SAYISAL DÖNÜŞÜMLER Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:YL SEMİNER Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:YL DANIŞMANLIK Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:YL UZMANLIK ALAN DERSİ Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:SAĞLIK HİZMETLERİNDE KALİTE YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:SAĞLIK GÜVENLİK ve HİJYEN Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:ETİK Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:GASTRONOMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:ETİK Ders Saati: 10 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 9 , Türkçe,Önlisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:ETİK Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans

Yayınlar & Eserler

MAKALELER

Determination of Pesticide Residues in Vine Leaves Using the QuEChERS Method and Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry

KEKLİK MEHMET, GÖLGE ÖZGÜR, González-Curbelo , Miguel Ángel, KABAK BÜLENT Foods,cilt.13, ss.1-14, 2024 (SCI-Expanded dergi )

Monitoring and Exposure Assessment of Fosetyl Aluminium and Other Highly Polar Pesticide Residues in Sweet Cherry

GÖRMEZ EMRAH, GÖLGE ÖZGÜR, González-Curbelo , Miguel Ángel, KABAK BÜLENT MDPI AG,cilt.28, ss.1-10, 2023 (SCI-Expanded dergi )

Quantification of 363 Pesticides in Leafy Vegetables (Dill, Rocket and Parsley) in the Turkey Market by Using QuEChERS with LC-MS/MS and GC-MS/MS

DEVECİ BİLGE, GÖLGE ÖZGÜR, KABAK BÜLENT MDPI AG,cilt.12, ss.1-14, 2023 (SCI-Expanded dergi )

Determination of 355 Pesticides in Lemon and Lemon Juice by LC-MS/MS and GC-MS/MS

ASLANTAŞ ŞULE, GÖLGE ÖZGÜR, González-Curbelo , Miguel Ángel, KABAK BÜLENT MDPI AG,cilt.12, ss.1-12, 2023 (SCI-Expanded dergi )

Sağlık ve Turizm Alanlarında Görev Alan Akademisyenlerin Pandemi Sürecinde İş Tatmini Ve Performanslarının Değerlendirilmesi

BUYRUKOĞLU İLHAN, GÖLGE ÖZGÜR, YETKİN MURAT SBedergi,cilt.7, ss.73-91, 2023 (SOBİAD dergi )

Pesticide Residues in Mandarins: Three-Year Monitoring Results

GÖRMEZ EMRAH, GÖLGE ÖZGÜR, González-Curbelo , Miguel Ángel, KABAK BÜLENT MDPI AG,cilt.28, ss.1-15, 2023 (SCI-Expanded dergi )

A preliminary study on patulin contamination in spirit drinks

GÖLGE ÖZGÜR, YENİŞEHİRLİOĞLU EMİRHAN, KABAK BÜLENT Food Additives & Contaminants: Part B,cilt.15, ss.152-157, 2022 (SCI-Expanded dergi )

Quantification of pesticide residues in gherkins by liquid and gas chromatography coupled to tandem mass spectrometry

GÖLGE ÖZGÜR, ÇİNPOLAT SEREN, KABAK BÜLENT Journal of Food Composition and Analysis,cilt.96, ss.103755-, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Quantification of fosetyl-aluminium/phosphonic acid and other highly polar residues in pomegranates using Quick Polar Pesticides method involving liquid chromatography-tandem mass spectrometry measurement

GÖRMEZ EMRAH, GÖLGE ÖZGÜR, KABAK BÜLENT Journal of Chromatography A,cilt.1642, ss.1-6, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Research on Mould and Aflatoxin Contamination Levels of Feeds Used in Trout Farms of Adana (Turkey)

GÖLGE ÖZGÜR, AKTÜRE AYŞEGÜL, AYDIN ROZELİN Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi,cilt.7, ss.157-163, 2021 (TR DİZİN dergi )

A potential threat to black figs intended for export from Turkey: Ethephon

GÖRMEZ EMRAH, GÖLGE ÖZGÜR, DİNÇAY ORHAN, KABAK BÜLENT Journal of Food Composition and Analysis,cilt.102, ss.1-7, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Validation of Quick Polar Pesticides (QuPPe) Method for Determination of Eight Polar Pesticides in Cherries by LC-MS/MS

GÖLGE ÖZGÜR Food Analytical Methods,cilt.14, ss.1432-1437, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Determination of more than 500 Pesticide Residues in Hen Eggs by Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry (LC-MS/MS) and Gas Chromatography- Tandem Mass Spectrometry (GC/MS/MS)

GÖLGE ÖZGÜR, LİMAN TURAN, KABAK BÜLENT Food Science of Animal Resources,cilt.41, ss.816-825, 2021 (SCI-Expanded dergi )

Occurrence of deoxynivalenol and zearalenone in cereals and cereal products from Turkey

GÖLGE ÖZGÜR,KABAK BÜLENT Food Control,cilt.110, ss.1-6, 2020 (SCI-Expanded dergi )

Interaction and multi‐objective effects of multiple non‐thermal treatments of sour cherry juice: pesticide removal, microbial inactivation, and quality preservation

AKDEMİR EVRENDİLEK GÜLSÜN,Keskin Eda,GÖLGE ÖZGÜR JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,cilt.100, ss.1653-1661, 2020 (SCI-Expanded dergi )

Alanya ve Gazipaşa’da Üretilen Avokadolarda Pestisit Kalıntı Varlığının Araştırılması ve Quechers Analiz Metodunun Verifikasyonu

GÖLGE ÖZGÜR Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi,cilt.6, ss.229-245, 2020 (TR DİZİN dergi )

Validation of a Modified QuEChERS Method for the Determination of 167 Pesticides in Milk and Milk Products by LC-MS/MS

GÖLGE ÖZGÜR,KOLUMAN AHMET,KABAK BÜLENT Food Analytical Methods,cilt.11, ss.1122-1148, 2018 (SCI-Expanded dergi )

Pesticide Residues in Table Grapes and Exposure Assessment

GÖLGE ÖZGÜR,KABAK BÜLENT Journal of Agricultural and Food Chemistry,cilt.66, ss.1701-1713, 2018 (SCI-Expanded dergi )

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri

KILINÇÇEKER OSMAN,GÖLGE ÖZGÜR Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi,cilt.8, ss.293-298, 2018 (TR DİZİN dergi )

Health risk assessment of selected pesticide residues in green pepper and cucumber

GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KABAK BÜLENT FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,cilt.121, ss.51-64, 2018 (SCI-Expanded dergi )

Effects of different fibers on the quality of chicken meatballs

GÖLGE ÖZGÜR,KILINÇÇEKER OSMAN,KOLUMAN AHMET Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene,cilt.69, ss.177-183, 2018 (SCI-Expanded dergi )

Doğu Akdeniz Bölgesindeki Süzme Balların Naftalin Kalıntısı Düzeylerinin Belirlenmesi

GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMAN ADYÜTAYAM,cilt.5, ss.14-23, 2017 (Endekste taranmıyor dergi )

Determination of aflatoxins in walnut sujuk and Turkish delight by HPLC FLD method

GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KABAK BÜLENT Food Control,cilt.59, ss.731-736, 2016 (SCI-Expanded dergi )

First report Exposure estimates to ochratoxin A through wheat bread and rice intake in Turkey

GÖLGE ÖZGÜR,KABAK BÜLENT Journal of Cereal Science,cilt.69, ss.213-217, 2016 (SCI-Expanded dergi )

Türkiye de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi

HEPSAĞ FATMA,YILDIRIM ALİ,GÖLGE ÖZGÜR,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi,cilt.20, ss.7-11, 2016 (Endekste taranmıyor dergi )

Effect of Genotypes on Chemical and Physical Properties of Mulberry

FATMA HEPSAĞ,GÖLGE ÖZGÜR,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY Hacettepe J. Biol.Chem.,cilt.44, ss.225-231, 2016 (CAS,Thomson Scientific, CAB dergi )

Determination of 115 pesticide residues in oranges by high performance liquid chromatography triple quadrupole mass spectrometry in combination with QuEChERS method

GÖLGE ÖZGÜR,KABAK BÜLENT Journal of Food Composition and Analysis,cilt.41, ss.86-97, 2015 (SCI-Expanded dergi )

Evaluation of QuEChERS sample preparation and liquid chromatography triple quadrupole mass spectrometry method for the determination of 109 pesticide residues in tomatoes

GÖLGE ÖZGÜR,KABAK BÜLENT Food Chemistry,cilt.176, ss.319-332, 2015 (SCI-Expanded dergi )

Dietary intake of sorbic and benzoic acids from tomatoketchup for adults and children in Turkey

GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KABAK BÜLENT Journal of Consumer Protection and Food Safety,cilt., ss.1-7, 2015 (SCI-Expanded dergi )

A survey on the occurrence of aflatoxin M1 in raw milk produced in Adana province of Turkey

GÖLGE ÖZGÜR Food Control,cilt.45, ss.150-155, 2014 (SCI-Expanded dergi )

Quantitation of aflatoxins in pistachios and groundnuts using HPLC FLD method

Hepsağ Fatma,GÖLGE ÖZGÜR,KABAK BÜLENT Food Control,cilt.38, ss.75-81, 2014 (SCI-Expanded dergi )

Incidence and level of aflatoxin contamination in chilli commercialised in Turkey

GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KABAK BÜLENT Food Control,cilt.33, ss.514-520, 2013 (SCI-Expanded dergi )

Kelle Peynirlerinin Randıman ve Bileşim Özellikleri Üzerine Starter Kültür Kullanımının Etkileri

GÖLGE ÖZGÜR Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi,cilt., ss.-, 2009 ( dergi )

The effects of potassium sorbate on the microbiological quality of yogurt

ŞAHAN NURAY,GÖLGE ÖZGÜR Archiv für Lebensmittelhygiene,cilt.56, ss.66-69, 2005 (SCI dergi )

The effects of natamycin on the shelf life of yogurt

VAR ÖNGEL IŞIL,ŞAHAN NURAY,KABAK BÜLENT,GÖLGE ÖZGÜR Archiv für Lebensmittelhygiene,cilt.55, ss.7-9, 2004 (SCI dergi )

Natamisin İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri

GÖLGE ÖZGÜR,GÜZELER NURAY Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,cilt.18, ss.25-34, 2003 (Endekste taranmıyor dergi )

Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri

GÖLGE ÖZGÜR,GÜZELER NURAY Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,cilt.18, ss.35-44, 2003 (Endekste taranmıyor dergi )

Aflatoksin Nedir

GÖLGE ÖZGÜR,AKTÜRE AYŞEGÜL Çukurova’da Tarım Dergisi,cilt., ss.11-, 2001 ( dergi )

KONFERANS & SEMPOZYUM & HAKEMLİ KONGRE & ULUSAL TOPLANTI & BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR

Sağlık-Turizm Akademisyenlerinin Pandemide İş Tatmini ve İş Performansları BUYRUKOĞLU İLHAN, GÖLGE ÖZGÜR, YETKİN MURAT

III. Uluslararası Farklı Boyutlarıyla Sağlık Konferansı: Sağlık Turizminin Dünü, Bugünü ve Geleceği, ÇANAKKALE, TÜRKİYE , ss.187-188, 2022.12.23

Turizm İşçilerinin Rekreatif ve Medikal Amaçlı Marijuhanna Kullanım Alışkanlıklarının İncelenmesi. YENİŞEHİRLİOĞLU EMİRHAN, GÖLGE ÖZGÜR

2. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Veli Sempozyumu, KONYA, TÜRKİYE , ss.59-60, 2022.11.01

Alanya Yerel Mutfağına İlişkin Bir Metafor Analizi UYAR MEVLÜT, GÖLGE ÖZGÜR

II. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İSTANBUL, TÜRKİYE , ss.7-7, 2022.05.17

Dijital Gastronomi ve Hijyen GÖLGE ÖZGÜR, İNCİLİ GÖKHAN KÜRŞAD, ORAL ÖZGE, KOLUMAN AHMET

I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İSTANBUL, TÜRKİYE , ss.65-70, 2021.06.18

Analysis of mycotoxins in foods using data from the rapid alert system for food and feed (RASFF). GÖLGE ÖZGÜR,KABAK BÜLENT

2’nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Gaziantep, TÜRKİYE , ss.964-971, 2020.12.01

Mutfaklarda Yeni Normal Dönemine Özgü Hijyen Uygulamaları GÖLGE ÖZGÜR

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Veli Sempozyumu, KONYA, TÜRKİYE , ss.13-14, 2020.10.05

The Mould and Aflatoxin Contamination of Trout Feeds Used in Trout Farms of Adana (Turkey) GÖLGE ÖZGÜR,AKTÜRE AYŞEGÜL,AYDIN ROZELİN

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, ANTALYA, TÜRKİYE , ss.23-, 2018.04.10

Çiğ Sütte Aflatoksin M1 Düzeyi Üzerine Kitosan Etkisi Şahin Koray,Davarcı Arife,Erdoğan Mustafa,GÖLGE ÖZGÜR,KAHRAMAN TOLGA,Koluman Ahmet

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kuşadası / AYDIN, TÜRKİYE , ss.115-, 2017.10.01

Evaluation of Goat Milk and Its Products as Functional Foods KOLUMAN AHMET,GÖLGE ÖZGÜR,KOLUMAN NAZAN

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, NEVŞEHİR, TÜRKİYE , ss.79-, 2017.05.14

Gıda Dayanışması ERBAY ZAFER,ERBAY SALUM PELİN,ALPARSLAN ŞEHMUS,GÖLGE ÖZGÜR,BATMAN GÜLŞAH

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, ANKARA, TÜRKİYE , ss.175-182, 2017.03.09

Bağımsız Gıda Güvenliği Otoritesi GÖLGE ÖZGÜR,ALPARSLAN ŞEHMUS,BATMAN GÜLŞAH,SALUM ERBAY PELİN,ERBAY ZAFER

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi., ANKARA, TÜRKİYE , ss.207-212, 2017.03.09

Organik Yumurtalardan Elde edilen Salmonella spp Antibiyotik Dirençlilikleri GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,DİKİCİ ABDULLAH,KOLUMAN AHMET

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, TÜRKİYE , ss.-, 2016.10.04

Tulum Peynirinden İzole Edilen Cronobacter spp Prevalansı ve Antibiyotik Dirençliliği DİKİCİ ABDULLAH,TEKİNŞEN KEMAL KAAN,GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KOLUMAN AHMET

Türkiye 12. Gıda Kongresi, EDİRNE, TÜRKİYE , ss.-, 2016.10.04

Domateste Mısırlı Canavar Otuna Phelipanche aegyptiaca Pers Pomel Karşı Bazı Herbisitlerin Etkilerinin Araştırılması EYMİRLİ SERDAR,AKSOY EDA,TETİK ÖZCAN,GÖLGE ÖZGÜR,ÖZKİL MİNE,UYGUR FEYZULLAH NEZİHİ

Türkiye 6. Bitki Koruma Kongresi, KONYA, TÜRKİYE , ss.-, 2016.09.01

Adanada Semt Pazarlarının Durumu ve İyileştirme Önerileri GÖLGE ÖZGÜR,ERBAY ZAFER

ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU 3, ADANA, TÜRKİYE , ss.265-272, 2015.05.20

Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Miktarlarının Belirlenmesi ve Standartlara Uygunluğu HEPSAĞ FATMA,GÖLGE ÖZGÜR,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY

III. Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, , TÜRKİYE , ss.79-, 2015.05.12

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Balların HMF ve Naftalin Düzeylerinin Belirlenmesi HEPSAĞ FATMA,GÖLGE ÖZGÜR,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY

III. Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, , TÜRKİYE , ss.78-, 2015.05.12

Alternatif Teknolojilerin Vişne Suyunun Kalite ve Güvenliği Üzerine Etkisi KESKİN EDA,AKDEMİR EVRENDİLEK GÜLSÜN,GÖLGE ÖZGÜR

5. Gıda Güvenliği Kongresi, ADANA, TÜRKİYE , ss.157-, 2015.05.06

Geleneksel Bir Ürün Kaymak GÖLGE ÖZGÜR,GÜZELER NURAY,KAÇAR ALİ

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, VAN, TÜRKİYE , ss.288-290, 2014.09.22

Malatya Hekimhan Yöresinde Yetişen Yabani Bitkilerin Tüketilme Şekilleri Üzerinde Bir Araştırma GÖLGE ÖZGÜR,GÖLGE GÜLHAN

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, TÜRKİYE , ss.90-93, 2014.04.16

Malatya Hekimhan İlçesi Geleneksel Gıda Ürünleri GÖLGE ÖZGÜR,GÖLGE GÜLHAN

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, TÜRKİYE , ss.82-85, 2014.04.16

Geleneksel Gıdaların Türk Kodeksi ndeki Yeri KAÇAR ALİ,GÖLGE ÖZGÜR

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, TÜRKİYE , ss.61-64, 2014.04.16

Biber ve Hıyarda Bazı Pestisitlerin Ülkesel Maksimum KalıntıLimitlerinin Belirlenmesi BURÇAK ALEV,DURU AHMET UĞUR,KAYA MERYEM,CÖNGER ERGÜN,TATLI ÖNER,GÖLGE ÖZGÜR,DOKUMACI SUNA

Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi, Antalya, TÜRKİYE , ss.-, 2014.02.02

Establishment of national maximum residue limitsof some pesticides used in tomato crop BURÇAK ALEV,DURU AHMET UĞUR,KAYA MERYEM,CÖNGER ERGÜN,TATLI ÖNER,GÖLGE ÖZGÜR,DOKUMACI SUNA

8. MGRP International Symposium of Pesticides in Food and the Environment in Mediterranean Countries, NEVŞEHİR, TÜRKİYE , ss.58-, 2013.09.12

Establishment of national maximum residue limitsof pesticides used in grapes BURÇAK ALEV,DURU AHMET UĞUR,KAYA MERYEM,CÖNGER ERGÜN,TATLI ÖNER,GÖLGE ÖZGÜR,DOKUMACI SUNA

Proceedings of the 8th International Conference on Integrated Fruit Production, KUŞADASI, TÜRKİYE , ss.557-558, 2012.10.07

Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri GÖLGE ÖZGÜR,KARACA OYA BERKAY,İBRAHİM BAŞAR SAYDAM,KAÇAR ALİ,GÜZELER NURAY

Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, ANTALYA, TÜRKİYE , ss.-, 2009.11.05

Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Bazı Kalite Özellikleri GÖLGE ÖZGÜR,GÜZELER NURAY

Türkiye 10. Gıda Kongresi, , TÜRKİYE , ss.677-680, 2008.05.20

Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi GÖLGE ÖZGÜR,GÜZELER NURAY,KAÇAR ALİ

Türkiye 9. Gıda Kongresi, BOLU, TÜRKİYE , ss.757-758, 2006.05.23

Bazı Süt Ürünlerinin Sorbik Asit ve Benzoik Asit Miktarları İle Mikrobiyolojik Özellikleri GÜZELER NURAY,GÖLGE ÖZGÜR

GAP II. Tarım Kongresi, , TÜRKİYE , ss.243-250, 2001.10.23

KİTAP & KİTAP BÖLÜMLERİ

Mutfakta Sürdürülebilir Hijyen GÖLGE ÖZGÜR

Sürdürülebilir Mutfak, SAYGI Y.B., TAVMAN Ş.,Editör, DETAY ANKARA, ss.273-289, 2022

Alanya’da Hizmet Sunan Turizm İşletmelerinde Gıda Güvenliği Uygulamaları GÖLGE ÖZGÜR, SADULLAHOĞLU SARI HATİCE

FARKLI YÖNLERİYLE ALANYA'DA TURİZM, UYAR, M., GÖLGE, Ö.,Editör, DETAY ANKARA, ss.123-148, 2022

Editörlükler

FARKLI YÖNLERİYLE ALANYADA TURİZM Editör

DETAY , ,2022

Uluslararası, Kitap, Basılı

Proje & Patent & Tasarım

Projeler

Patentler

  • Tasarımlar

    Bilimsel Çalışmalar

    BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

    Bilimsel Üyelikler & Hakemlikler

    BİLİMSEL ÜYELİKLER

    BİLİMSEL HAKEMLİKLER

    Sanatsal Faaliyetler

    Sanatsal Faaliyetler

    Başarılar

    ÖDÜLLER

    YÖKSİS ATIFLAR

    • 2021 Yılı Atıf Sayısı :0

    Duyuru & Doküman

    Duyurular

    Dokümanlar

    Diğer Faaliyetler

    DİĞER FAALİYETLER