Yüksek Lisans
University of Leeds {England}, , ,
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
University of Leeds {England}, , ,
University of Leeds, , ,
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Feasibility in Establishing a Universal Scale of Humans Perception of Hardness
Determining the detection threshold for perception of selected textural attributes
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Ders Adı:Yüksek Lisans Tezi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Yüksek Lisans Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Duyusal Analiz Yöntemleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Sensory Analysis Ders Saati: 3 , İngilizce,Yüksek Lisans
Ders Adı:Yüksek Lisans Tezi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Bitirme Projesi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Uzmanlık Alan Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Bitirme Projesi Ders Saati: 0 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Physical Properties of Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Sensory Analysis of Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Traditional Foods Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Quality Control Ders Saati: 4 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Heat Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Graduation Project Ders Saati: 6 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Academic Literacy Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Technology and R&D Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Mass Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Mühendislik Etiği Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Sağlıklı Yaşam Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Traditional Foods Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Heat Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Uzmanlık Alan Ders Saati: 8 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Seminer Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Shelf Life of Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Traditional Foods Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Heat Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Gıdalarda Nanoteknik ve Nanouygulamalar Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Kolloid Gıdalar ve Nanoteknolojik Uygulamaları Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Nanoteknolojik Fonksiyonel Gıda Tasarımı Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Mass Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Academic Literacy Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Bilim Tarihi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Nutrition Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Mass Transfer Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Bilim Tarihi ve Felsefesi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Introduction to Food Engineering Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Sağlıklı Yaşam Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Medya Okuryazarlığı Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Sağlıklı Yaşam Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Matematik II Ders Saati: 10 , Türkçe,Lisans
Bitki kliniğine yönelik iklimlendirme odası kurulması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Bitki kliniğine yönelik iklimlendirme odası kurulması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Altyapı Projesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Dergi
Journal of Food Measurement and Characterization
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiDergi
International Journal of Food Properties
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiORTA ANADOLU KALKINMA BİRLİĞİ
University of Leeds
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ