Öğr. Gör. HATİCE SADULLAHOĞLU SARI

Öğr. Gör. HATİCE SADULLAHOĞLU SARI

Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

  • Kurum Bilgi ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.
  • UnvanÖĞRETİM GÖREVLİSİ

İletişim Bilgileri

  • Ofis OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • AdresALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Biyografi

Scopus Bilgiler

Scopus Citation-Count Scopus Cited-by-count Scopus Toplam Yayın Scopus Eid Değeri Scopus Orcid Değeri Scopus Link

Google Scholar Bilgiler

Google H-index Google i10-index Google H-index 2018 Google i10-index 2018 Google Atıf Google Atıf 2018

Araştırma Alanları

Et Teknolojisi

Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • Doktora

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR),

    2014
  • Lisans

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

    2007 2003
  • Yüksek Lisans

    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

    2010 2007

Yaptığı Tezler

  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)

    Büyükbaş ve Küçükbaş Kasaplık Hayvanlardan Üretilen İlikli Kemik Suyu ve Tozlarının Depolama Stabiliteleri Üzerine Adaçayı ve Zencefil İlavesinin Etkisinin Belirlenmesi

    CEMALETTİN SARIÇOBAN ,
    2014
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

    , 2007
    2007 2003
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

    Öğütülmüş çeşitli bitki tohumlarının sucuğun bazı kalite özelliklerine etkisi

    CEMALETTİN SARIÇOBAN , 2010
    2010 2007

Yabancı Diller

  • İngilizce : 2013, YDS, 55.00000
    İngilizce : 2011, ÜDS, 51.250

Deneyimler

Akademik Unvanlar

  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/İKRAM HİZMETLERİ PR./

    2017
  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    AMASYA ÜNİVERSİTESİ, SULUOVA MESLEK YÜKSEKOKULU, AMASYA ÜNİVERSİTESİ/SULUOVA MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/

    2017 2011

Yönetimsel Görevler

  • MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2017
  • Bölüm Başkanı

    AMASYA ÜNİVERSİTESİ

    2015 2014

Verilen Dersler

  • 2021-2022

    Ders Adı:Besin Mikrobiyolojisi ve Güvenliği Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:MUTFAK ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:MUTFAK ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:MUTFAK ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:VEJETERYAN MUTFAK Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:UYGULAMALI GIDA TEKNİKLERİ IV Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:FERMENTE SÜT VE ÜRÜNLERİ II Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:SÜT ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:SÜT ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:SÜT İŞLEME ALET VE MAKİNELERİ I Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:SÜT İŞLEME ALET VE MAKİNELERİ I Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:SU ANALİZLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:YAĞ ANALİZLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:ÖZEL GIDALAR Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:ÖZEL GIDALAR Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:ET TEKNOLOJİSİ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:ET TEKNOLOJİSİ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:ENSTRÜMANTAL ANALİZ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:ENSTRÜMANTAL ANALİZ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:GIDA PROSESLERİ I Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

Yayınlar & Eserler

MAKALELER

Effects of Purslane, Stinging Nettle and Flax Seed Flours on Some Physicochemical and Sensory Properties of Naturally Fermented Turkish Style Semi-Dry Sausage (Sucuk)

SADULLAHOĞLU SARI HATİCE,SARIÇOBAN CEMALETTİN International Journal of Applied Science and Technology,cilt.6, ss.67-78, 2016 (Cabell's Directories of Publishing Opportunities, Ulrichsweb™ dergi )

KONFERANS & SEMPOZYUM & HAKEMLİ KONGRE & ULUSAL TOPLANTI & BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR

Enhancement In Fermented Dairy Products SEYREKOĞLU FADİME,SADULLAHOĞLU SARI HATİCE

Internatıonal Conference On Agriculture ,Forest, Food Sciences And Technologies, , , ss.-, 2017.05.25

Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler ve Önleyici Etmenler TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN,Doğan İmren,Kanar Ayşegül,SADULLAHOĞLU SARI HATİCE

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, TÜRKİYE , ss.205-205, 2016.10.09

Ovmaç SADULLAHOĞLU SARI HATİCE,SARIÇOBAN CEMALETTİN

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, TÜRKİYE , ss.-, 2014.04.19

Karadeniz Bölgesi Süt ve Süt Ürünleri Sorunları SEYREKOĞLU FADİME, SADULLAHOĞLU SARI HATİCE, ACUN SULTAN, OBA İLTER ŞİRİN

Süt Endüstrisinde Yenilikçi, Yaklaşımlar Sempozyumu, , TÜRKİYE , ss.-, 2012.11.15

Öğütülmüş Semizotu, Isırgan ve Keten Tohumlarının Sucuğun Bazı Kalite ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi SADULLAHOĞLU SARI HATİCE,SARIÇOBAN CEMALETTİN,TİSKE İNAN SÜMEYRA SULTAN

I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, AYDIN, TÜRKİYE , ss.-, 2010.12.03

Öksüz Helvası SADULLAHOĞLU HATİCE

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, , TÜRKİYE , ss.-,

Gölevez SADULLAHOĞLU HATİCE

Türkiye 11. Gıda Kongresi, , TÜRKİYE , ss.-,

Çiğirdik SADULLAHOĞLU HATİCE

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, , , ss.-,

KİTAP & KİTAP BÖLÜMLERİ

Alanya’da Hizmet Sunan Turizm İşletmelerinde Gıda Güvenliği Uygulamaları GÖLGE ÖZGÜR, SADULLAHOĞLU SARI HATİCE

FARKLI YÖNLERİYLE ALANYA'DA TURİZM, UYAR, M., GÖLGE, Ö.,Editör, DETAY ANKARA, ss.123-148, 2022

Editörlükler

Proje & Patent & Tasarım

Projeler

Patentler

  • Tasarımlar

    Bilimsel Çalışmalar

    BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

    Bilimsel Üyelikler & Hakemlikler

    BİLİMSEL ÜYELİKLER

    BİLİMSEL HAKEMLİKLER

    Sanatsal Faaliyetler

    Sanatsal Faaliyetler

    Başarılar

    ÖDÜLLER

    YÖKSİS ATIFLAR

    • 2021 Yılı Atıf Sayısı :0

    Duyuru & Doküman

    Duyurular

    Dokümanlar

    Diğer Faaliyetler

    DİĞER FAALİYETLER