Doktora
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR),
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR),
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Büyükbaş ve Küçükbaş Kasaplık Hayvanlardan Üretilen İlikli Kemik Suyu ve Tozlarının Depolama Stabiliteleri Üzerine Adaçayı ve Zencefil İlavesinin Etkisinin Belirlenmesi
Öğütülmüş çeşitli bitki tohumlarının sucuğun bazı kalite özelliklerine etkisi
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/İKRAM HİZMETLERİ PR./
AMASYA ÜNİVERSİTESİ, SULUOVA MESLEK YÜKSEKOKULU, AMASYA ÜNİVERSİTESİ/SULUOVA MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
AMASYA ÜNİVERSİTESİ
Ders Adı:Besin Mikrobiyolojisi ve Güvenliği Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:MUTFAK ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:MUTFAK ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:MUTFAK ÜRÜNLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:VEJETERYAN MUTFAK Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:UYGULAMALI GIDA TEKNİKLERİ IV Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:FERMENTE SÜT VE ÜRÜNLERİ II Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:SÜT ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:SÜT ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:SÜT İŞLEME ALET VE MAKİNELERİ I Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:SÜT İŞLEME ALET VE MAKİNELERİ I Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:SU ANALİZLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YAĞ ANALİZLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ÖZEL GIDALAR Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ÖZEL GIDALAR Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ET TEKNOLOJİSİ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ET TEKNOLOJİSİ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ENSTRÜMANTAL ANALİZ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ENSTRÜMANTAL ANALİZ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:HİJYEN VE SANİTASYON Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:GIDA PROSESLERİ I Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:BESLENME İLKELERİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans