Lisans
GAZİ ÜNİVERSİTESİ, TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ,KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
GAZİ ÜNİVERSİTESİ, TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ,KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ),
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR),
Konaklama işletmelerinde hizmet içi eğitim ile örgütsel bağlılık arasındaki ilişkinin belirlenmesine yönelik bir araştırma
Turizmde bilgisayarlı havayolu rezervasyon ve biletleme sertifika eğitim programının algılanan kalite boyutlarının belirlenmesi
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU, ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ/DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU, ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ/DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, YAŞAR ÜNİVERSİTESİ/İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Ders Adı:Gastronomi Etkinlikleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Güncel Gastronomi Araştırmaları Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Temek Yemek Pişirme II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek ve İçecek İşletmeleri Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Satın Alma Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Gastronomi Etkinlikleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Otomasyonu Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Restoran Yönetimi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Satın Alma Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Otomasyonu Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Satın Alma Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Restoran Yönetimi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Kalite Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek ve İçecek Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek-İçecek Servisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Servisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Kalite Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek ve İçecek Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İşletme Yönetimi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yetenek Yönetimi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Pişirme Yöntemleri II Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek ve İçecek Yönetimi Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Ders Saati: 12 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeciliği Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Biletleme Otomasyou Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Servisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Konaklama İşletmelerinde Kalite Yönetimi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Mutfakta Kalite Yönetimi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Biletleme Otomasyonu Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Ders Saati: 12 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeciliği Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemi Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek-İçecek Otomasyonu Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemi Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeciliği Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Biletleme Otomasyonu Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek-İçecek Otomasyon Sistemleri Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Menü Planlama Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Mutfakta Kalite Yönetimi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Kalite Yönetim Sistemi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Kalite Yönetim Sistemleri Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Mutfak Çeşitleri Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Mutfak Operasyonları II Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Ders Saati: 14 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeciliği Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Servisi Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek Servisi Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Mutfak Operasyonları I Ders Saati: 18 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Mutfakta Kalite Yönetimi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Kalite Yönetim Sistemleri Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Kalite Yönetim Sistemi Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmeciliği Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Ders Saati: 14 , Türkçe,Önlisans
V. Ulusal Aşçılık Kampı Çalıştayı
Ders içeriklerinin belirlenmesi, uygulama derslerinin maddi zorluklarının aşılması MengenMaterials Control Operasyon
Konuk ağırlama sektörü için geliştirilen Stok Kontrol ve Maliyet Yönetimi ana veriler, satın alma, ambar, maliyet kontrolü, raporlama, müşteri raporları, web reports konularınıiçermektedir İstanbulİş ve Sosyal Hayatta İletişim
Çalışan çalışan, çalışan müşteri iletişim teknikleri Aydın-Didim Mesleki Eğitim MerkeziÜniversiteye Yönelik Ders Kitapları: Nasıl?
Turizm meslek yüksekokulu öğrencileri için ders kitaplarının hazırlanması, teknolojinin ders kitaplarına entegrasyonu, aşçılık, turizm ve otel işletmeciliği ile turizm ve seyahat hizmetleri programları için örnek olay temeline dayalı ders kitap içeriklerinin belirlenmesi Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi, Konferans Salonue-Learning
e-öğrenme ilkeleri, faydaları, online ortamda materyal hazırlama ve sunum teknikleri, prezi programında sunum hazırlama University of Primorska, Faculty of Management KoperAfet Bilinci Eğitimi
Afet türleri, afet öcesi ve sonrası afete hazırlık için gerekli adımlar Aydın-Didim Mesleki Eğitim Merkeziİş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
İş güvenliği, iş kazaları, işçi sağlığı, meslek hastalıkları, iş güvelliği kanunu Aydın-Didim Mesleki Eğitim MerkeziOtel/Motel ve Lokanta Yöneticileri Hijyen Eğitimi
Çalışan hijyeni, gıda hijyeni ve mekan hijyeni Aydın-Didim Mesleki Eğitim Merkeziİlk Yardım
İlk yardım temel uygulamaları, yetişkinlerde ve çocuklarda temel yaşam desteği, solunum yolu tıkanıklığında ilk yardım, kanamalarda ilk yardım, kırıklarda ilk yardım, yanıklarda ilk yardım Aydın-Didim Mesleki Eğitim MerkeziGalileo Central System, Mundus Simülatör Eğitim Programı (First Class CBT)
GIS, Encode-Decode, Time Table, Flight Availabilty, Special Interest -Request, Fare Display, Reservation, Ticketing Türk Hava Yolları Eğitim AkademisiGalileo Central System, Mundus Simülatör Eğitim Programı (First Class CBT)
GIS, Encode-Decode, Time Table, Flight Availabilty, Special Interest-Request, Fare Display, Reservation, Ticketing Türk Hava Yolları Eğitim AkademisiMaterial Control MC Kullanıcı Eğitimi
Konuk ağırlama sektörü için geliştirilen Stok Kontrol ve Maliyet Yönetimi ana veriler, satın alma, ambar, maliyet kontrolü, raporlama, müşteri raporları, web reports konularını içermektedir. Uzaktan eğitimSimphony Operasyon Eğitimi
Kullanıcı rol atama ve rapor görüntüleme. Kullanıcıların operasyon, konfigürasyon ve Mymicros üzerinde sahip olacağı haklar, roller, kullanıcıların operasyon, konfigürasyon ve mymicros üzerinde sahip olacağı hakların düzenlenmesi, discount tanımlama, açık yüzde, açık miktar ve tanımlı indirim tanımlama Uzaktan eğitimMicros 3700 Konfigürasyon Eğitimi
Otomatik idirim tanımlama, saatli giriş-çıkış işlemleri, menü kalemi tanımlama, kombo grup oluşturma, menü kalemi gruplarının (SLU) buton özelliklerini değiştirme ve grupların ekran tasarımındaki ayarlamalarını yapma, yetkilendirme işlemleri Uzaktan eğitim8. Anadolu İşletmecilik Kongresi, Araştırma Semineri
Bilimsel araştırma yöntem ve teknikleri ManisaDeğişim ve Sürekli İyileştirme Eğitimi (Kaizen)
Değişim ve Sürekli İyileştirme Eğitimi (Kaizen) Elginkan Vakfı Ummehan Mesleki ve Teknik EğitimMicros 3700 Operasyon Eğitimi
Yiyecek içecek işletmleri ve operasyonları için dijital ortmada masa açma, isme çek açma, masa çağırma, çek işlemleri, iptal iade kavramları ve uygulaması, masa transfer ve çek bölme işlemleri, ödeme işlemleri ve parçalı ödeme işlemlerini içermektedir Uzaktan EğitimDergi
International Journal of Hospitality Management
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm