Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR),
The effects of nectar processing on sour cherry antioxidant compounds: Changes in metabolite profile and bioavailability
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
OKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, OKAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE) (ÜCRETLİ)/
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
OKAN ÜNİVERSİTESİ
Ders Adı:Food Engineering Unit Operations II Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Functional Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Graduation Project Ders Saati: 6 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Trends in Food Science Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Graduation Project Ders Saati: 6 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Functional Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Engineering Unit Operations II Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Chemistry II Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Quality Control Ders Saati: 4 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food and Nutrition Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Engineering Unit Operations I Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Chemistry I Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Nutrition in Health and Disease Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Engineering Unit Operations II Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Chemistry II Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food and Nutrition Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Chemistry I Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Engineering Unit Operations I Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Effective Communication Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Chemistry II Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Academic Language Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Food Chemistry I Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Karadut işlemede kullanılan proseslerin antosiyanin içeriği ve biyoyararlılığa etkisinin tespiti
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Spirulina platensis’den Elde Edilen Biyopeptidlerin Enkapsülasyonu ve Gıda Uygulamaları
-Tübitak 1001
2219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı
GIDALARDAKİ DOĞAL ARİL HİDROKARBON RESEPTÖRÜ (AhR) ANTAGONİSTLERİNİN TANIMLANMASI: CACO-2 İNSAN BAĞIRSAK HÜCRE SİSTEMİNDEKİ METABOLİZMALARI VE ETKİ MEKANİZMALARI Wageningen University - Food & Biobased Research (The Netherlands)İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Elsevier