Post-Doktora
TEAGASC FOOD RESEARCH CENTER Fermoy CORK/ İRLANDA, , ,
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
TEAGASC FOOD RESEARCH CENTER Fermoy CORK/ İRLANDA, , ,
EGE ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, SÜT TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ),
EGE ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, SÜT TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ),
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ,SÜT TEKNOLOJİSİ PR.
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
AVRASYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, AVRASYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/
EGE ÜNİVERSİTESİ, ÖDEMİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU, EGE ÜNİVERSİTESİ/ÖDEMİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, EGE ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Ders Adı:FDE317 Food and Nutrition Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE437 Microbiology and Technology of Fermented Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE433 Milk and dairy Technology Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE402 Graduation Project Ders Saati: 6 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE208 Microbiology Ders Saati: 4 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE513 Laktik Asit Bakterileri Ders Saati: 4 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:FDE513 Lactic Acid Bacteria Ders Saati: 4 , İngilizce,Yüksek Lisans
Ders Adı:FDE401 Food Industry By-Products Valorization Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE313 Food Packaging Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE213 Technical Report Writing and Prasentation Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE437 Microbiology and Technology of Fermented Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE433 Milk and dairy Technology Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE402 Graduation Project Ders Saati: 6 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE304 Instrumental Analysis Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE208 Microbiology Ders Saati: 4 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:GSB117 Müzik Kültürü Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:ETK101E Engineering Ethics Ders Saati: 1 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE431 Fruit and Vegetable Technology Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE213 Technical Report Writing and Presentation Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE313 Food Packaging Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:MET346 Akademik Yazım ve Sunuş Teknikleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:FDE437 Microbiology and Technology of Fermented Foods Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE304 Instrumental Analysis Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE208 Microbiology Ders Saati: 4 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Süt ve Süt Ürünleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:FDE213 Technical Report Writing and Presentation Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE313 Food Packaging Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE213 Technical Report Writing and Presentation Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:FDE208 Microbiology Ders Saati: 4 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Biyoteknoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Süt Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Süt Mikrobiyolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Süt Mikrobiyolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Hijyen ve Sanitasyon Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Kalite Güvencesi ve Standartları Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:çiğ süt analizleri Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Hijyen ve Sanitasyon Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Süt Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Kalite Güvencesi ve Standartları Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Çiğ Süt Analizleri Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Yöresel Peynir Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Tereyağı Teknolojisi Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Peynir Teknolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Süt Ürünleri Analizleri Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Laboratuvar Teknikleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Mikrobiyoloji Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Süt Mikrobiyolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Hijyen ve Sanitasyon Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Çiğ Süt Analizleri Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:Kalite Güvencesi ve Standartları Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Laktik asit bakterilerinin sentezlediği maddelerin patojen mikroorganizmalar üzerine olan etkisi araştırılmaktadır.
ARAŞTIRMA PROJESİİzmir Tulum Peynirinin Olgunlaşması Sürecinde Biyojen Aminlerin Oluşumu Üzerine Proteolitik Enzim ve Kültür Kulanımının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiYöresel Küflü Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakteri Türlerinin Aflatoksin M1 ve Aflatoksin B1 Üzerine Etkilerinin Araştırılması
TÜBİTAK PROJESİMETAGENOMIC STUDY OF THE MICROFLORA OF SOME TRADITIONAL TURKISH CHEESES AND THE DETERMINATION OF SPECIES RESPONSIBLE FOR LACTIC ACID PRODUCTION
Bu çalışmada, İzmir Tulum peyniri ve Beyaz peynir gibi geleneksel peynirlerimizin mikroflorasının, metagenomik tanımlaması yapılmıştır. Çalışmada ayrıca, söz konusu peynirlerde asitlik üretiminden hangi türlerin sorumlu olduğu da belirlenmiştir. Teagasc Moorepark Food Research Center