Doktora
GAZİ ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR),
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
GAZİ ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR),
GAZİ ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ),
GAZİ ÜNİVERSİTESİ, TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ,KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.
Otel işletmelerinde çalışan işgörenlerin iş özellikleri ve örgütsel yapı algılarının yabancılaşma düzeylerine etkisi
Otel işletmelerinde işgörenlerin iş doyumları ile müşterilerin hizmet kalitesi algılarının analizi: Tokat ilindeki 4 yıldızlı otellerde bir uygulama
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, ZİLE DİNÇERLER TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU, GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ/ZİLE DİNÇERLER TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ PR./
Ders Adı:Araştırma Yöntemleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Stratejik Yönetim Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İşletme Bilimine Giriş Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İnsan Kaynakları Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Temel Yemek Pişirme I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Yiyecek İçecek İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:TEMEL YEMEK PİŞİRME II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:TURİZMDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:STRATEJİK YÖNETİM Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:BİLİM TARİHİ VE FELSEFESİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:TEMEL YEMEL PİŞİRME II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:TEMEL YEMEK PİŞİRME I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:BİLİM TARİHİ VE FELSEFESİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:TEMEL YEMEK PİŞİRME I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
VI. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi