Yüksek Lisans
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ),
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ),
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR),
Çiğ köftenin mikrobiyolojik kalitesi ve farklı muhafaza sıcaklık ve sürelerindeki mikrobiyal değişimin incelenmesi
Farklı gaz kompozisyonları ile modifiye atmosferde paketlenen mantının mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerindeki değişmeler
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU/ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Ders Adı:Danışmanlık Ders Saati: 1 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Temel Fotoğrafçılık Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İş Sağlığı ve Güvenliği Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Technology and RD Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:İş Hijyeni Sağlık Gözetimi ve Meslek Hastalıkları Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans
Ders Adı:Mühendislik Etiği Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:History and Philosophy of Science Ders Saati: 2 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Academic Language Skills Ders Saati: 3 , İngilizce,Lisans
Ders Adı:Kalite Güvence Sistemi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Sağlık, Güvenlik ve Hijyen Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İklim Bilgisi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Genel Mikrobiyoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Mühendislik Etiği Ders Saati: 1 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Tarihi ve Deontolojisi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Türk Tarım Mevzuatı Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Ambalajlama Teknolojisi Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Genel Mikrobiyoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Organik Tarıma Giriş Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Organik Tarım Uygulamaları I-II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Ürünleri Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Sayısal Karar Verme Teknikleri Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Organik Tarıma Giriş Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Organik Tarım Uygulamaları -II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Sulama Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Hasad Sonrası Teknoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İş Etiği ve Sosyal Sorumluluk Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Gübreler ve Gübreleme Ders Saati: 5 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Ürünleri Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Ürünleri Teknolojisi Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Tarım Ürünleri Mikrobiyolojisi Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İngilizce -I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:Genel Mikrobiyoloji Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İngilizce -II Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
Ders Adı:İngilizce -I Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans
GIDA GÜVENLİĞİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiBitki kliniğine yönelik iklimlendirme odası kurulması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Bitki kliniğine yönelik iklimlendirme odası kurulması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
GIDA GÜVENLİĞİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiGIDA GÜVENLİĞİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiElaboration of nanostructured materials based on biodegradable polymers (PLA, PHBV, PBAT, PVA) reinforced with inorganic nanocharges (AgNP on MMT, Cloisite, Zeolite, Kaolonite, ZnO, TiO2) mainly used in the active food packaging field.
Cezayir USTHB Üniversitesi Kimya Bölümü’nden doktora öğrencisi Manel Seray danışmanlığımda 23/11/2019-15/01/2020 tarihleri arasında bölümümüz laboratuvarında “Elaboration of nanostructured materials based on biodegradable polymers (PLA, PHBV, PBAT, PVA) reinforced with inorganic nanocharges (AgNP on MMT, Cloisite, Zeolite, Kaolonite, ZnO, TiO2) mainly used in the active food packaging field” başlıklı araştırmayı yürütmüştür. The work focused on in vitro and in situ study of the antimicrobial activity of nanocomposite PBAT films containing different fillers (ZnO Nps, clays and extracts). The objective was to use these nanocomposite films as an active food packaging material in order to preserve fish sample. AlanyaTÜBİTAK 2020-1-UPAG GIDA MUHAFAZA VE KALİTESİ PANELİSTLİĞİ
UPAG - ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ PROJELERİ ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU’na sunulan projelerin değerlendirilmesi görevi. Elektronik ortamCOVID-19: TACKLING THE NOVEL CORONAVIRUS
This course taught the latest of what we know about COVID-19, presented by international experts. LONDON SCHOOL OF HYGIENE TROPICAL MEDICINE AND UK PUBLIC HEALTH RAPID SUPPORT TEAM. E-course.Etkin Yöneticilik Uzmanlık Programı
Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Uçaksavar yerleşkesiReferencing and avoiding plagiarism – quick question appointments
Plagiarism University of ReadingPreparing Posters – Theory (Part 1) Practical (Part 2) – one day session
How to present posters in conferences University of Readingİngiltere Reading Üniversitesi’nde Geleneksel Türk Gıdalarının Akıllı Ambalajlanmasında Çalışmalar
Profesör Niranjan danışmanlığında yüksek hidrostatik basınç ile çalışmalar yapılmıştır. University of Readingİngiltere Reading Üniversitesi’nde Mantı Ambalajlanmasında Akıllı Konfigürasyonlar araştırma projesi yürütücülüğü
Profesör Niranjan danışmanlığında yüksek hidrostatik basınç ile çalışmalar yapılmıştır. University of ReadingGıda Ambalajlama araştırma projesi yürütücülüğü
Society of Chemical Industry AJ Banks bursu ile İngiltere Reading Üniversitesi’nde Profesör Niranjan danışmanlığında araştırma. University of ReadingMantı Muhafazasında Akıllı Ambalaj Kullanımı başlıklı araştırma projesi yürütücülüğü
YÖK Bursu ile İngiltere Reading Üniversitesi’nde Profesör Niranjan danışmanlığında aktif antimikrobiyal gıda ambalajlama konusunda araştırmalar. University of ReadingSalmonella Enteritidis ve Escherichia coli’nin farklı gıda ürünlerinden PCR (polimeraz zincir reaksiyonu) ile hızlı ve kesin tespiti
Özdemir KS, Ünlü A, Uzunlu S, Ersoy A, Yıldırım H, Basım H. (2004). Yayımlanmamış araştırma makalesi. Akdeniz ÜniversitesiKefir dondurmasının bazı gıda patojenlerine karşı antimikrobiyal etkinliğinin belirlenmesi
Yıldırım, İ., Uzunlu, S., Demir, M. (2004). Yayımlanmamış araştırma makalesi Akdeniz ÜniversitesiDoctoral Research Conference
PhD Researcher of the Year presentations and award, Three Minute Thesis Competition, Research Poster Competition, Research image Competition. University of ReadingFood Security and Sustainable Production of Horticultural Crops in the UK
The lecture was delivered by Dr Carol Wagstaff of University of Reading, UK. Society of Chemical Industry, Belgrave Square, London.Arpa Çim Suyu Ve Elma Suyuyla Zenginleştirilmiş Balkabağı Suyu Üretimi başlıklı proje önerisi Dış Danışmanlığı
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Elektronik değerlendirme/WebFarklı Sıkma Hızları ile Elde Edilen Meyve ve Sebze Sularının Bazı Kalite Özellikleri ile Biyoaktif Bileşenlerin Belirlenmesi başlıklı proje önerisi Dış Danışmanlığı
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Elektronik değerlendirme/WebTürkiye’de Satılan Gıda Boyalarının İnsan Bağırsak Kanser Hücreleri Üzerindeki Potansiyel Sitotoksik Etkilerinin İncelenmesi başlıklı proje önerisi Dış Danışmanlığı
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Elektronik değerlendirme/WebElmanın Farklı Formları Kullanarak Su Kefiri Üretimi ve Su Kefir Danesine Olan Etkisinin Belirlenmesi başlıklı proje önerisi Dış Danışmanlığı
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Elektronik Değerlendirme/WebTaze Kaşar Peyniri Üretiminde Dolum, Gramajlama Ve Taşıma Modüler Sistemi Otomasyon Entegrasyonu başlıklı proje önerisi hakemliği
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Kromel Makina San. ve Tic. A.Ş.Robotik Sistemli Otomatik Kutulama Hattı başlıklı proje önerisi hakemliği
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Forma Makina Sanayi A.Ş.Dergi
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiDergi
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiDergi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiTÜBİTAK
SCI (SOCIETY OF CHEMICAL INDUSTRY), LONDRA
TÜBİTAK
TÜBİTAK
TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ