Doç. OĞUZ NEBİOĞLU

Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

  • Kurum Bilgi TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
  • UnvanDOÇENT

İletişim Bilgileri

  • Ofis GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • AdresTURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Biyografi

Scopus Bilgiler

Scopus Citation-Count Scopus Cited-by-count Scopus Toplam Yayın Scopus Eid Değeri Scopus Orcid Değeri Scopus Link

Google Scholar Bilgiler

Google H-index Google i10-index Google H-index 2018 Google i10-index 2018 Google Atıf Google Atıf 2018

Araştırma Alanları

Gastronomi

Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • Doktora

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (DR),

    2016 2012
  • Yüksek Lisans

    GAZİ ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ),

    2011 2009
  • Lisans

    GAZİ ÜNİVERSİTESİ, TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ,SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.

    2005 2001

Yaptığı Tezler

  • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (DR)

    Yerel gastronomik ürünlerin turizmde kullanılmasını etkileyen faktörler

    BAHATTİN ÖZDEMİR , 2016
    2016 2012
  • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ)

    Seyahat acentası yöneticilerinin liderlik tarzları ve çatışma yönetimi ilişkisi: Alanya bölgesi A Grubu seyahat acentaları uygulaması

    BURHAN ŞENER , 2011
    2011 2009
  • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

    , 2005
    2005 2001

Yabancı Diller

  • İngilizce : 2019, YÖKDİL, 87.5
    İngilizce : 2016, YDS, 76.25000

Deneyimler

Akademik Unvanlar

  • DOÇENT

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

    2022
  • DOÇENT

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

    2022 2021
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

    2021 2019
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/

    2019 2016
  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK YÜKSEKOKULU, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/İKRAM HİZMETLERİ PR./

    2016 2010

Yönetimsel Görevler

  • Anabilim Dalı Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2022
  • Anabilim Dalı Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2021 2019
  • Dekan Yardımcısı

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    2018 2016
  • Program Başkanı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2016 2011
  • MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

    2016 2014

Verilen Dersler

  • 2020-2021

    Ders Adı:MENÜ PLANLAMASI Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:İÇECEK BİLGİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2020-2021

    Ders Adı:EKMEK YAPIMI Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇAĞDAŞ GELİŞMELER Ders Saati: 3 , Türkçe,Doktora

  • 2019-2020

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI 2 Ders Saati: 8 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:GASTRONOMİ VE TURİZM Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:EKMEK YAPIMI Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2019-2020

    Ders Adı:İÇECEK BİLGİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:MENÜ YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:TEMEL MUTFAK BİLGİSİ Ders Saati: 12 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:YEMEK SOSYOLOJİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:SEMİNER Ders Saati: 2 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:YEMEK SOSYOLOJİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:TEMEL MUTFAK BİLGİSİ Ders Saati: 12 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇAĞDAŞ GELİŞMELER Ders Saati: 3 , Türkçe,Doktora

  • 2018-2019

    Ders Adı:BAR VE İÇKİLER Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:GASTRONOMİ VE YEMEK TARİHİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2018-2019

    Ders Adı:GASTRONOMİYE GİRİŞ Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Gastronomi ve Yemek Tarihi Ders Saati: 3 , Türkçe,Yüksek Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Bar ve İçkiler Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2017-2018

    Ders Adı:Gastronomiye Giriş Ders Saati: 12 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Turizm ve Etik Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2016-2017

    Ders Adı:Gastronomiye Giriş Ders Saati: 6 , Türkçe,Lisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:VEJETARYEN MUTFAK Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:SOĞUK MUTFAK Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 Ders Saati: 8 , Türkçe,Önlisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:MENÜ PLANLAMASI Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK ÜRÜNLERİ PAZARLAMASI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİNE GİRİŞ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2015-2016

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:BAR ÖN HAZIRLIKLARI VE SERVİSİ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:MENÜ PLANLAMASI Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK ÜRÜBLERİ PAZARLAMASI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİNE GİRİŞ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2014-2015

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:VEJETARYEN MUTFAK Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK ÜRÜNLERİ PAZARLAMASI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:MENÜ PLANLAMASI Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2013-2014

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİNE GİRİŞ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:GASTRONOMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:SOĞUK MUTFAK Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:MENÜ PLANLAMASI Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK ÜRÜNLERİ PAZARLAMASI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2012-2013

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİNE GİRİŞ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK ÜRÜBLERİ PAZARLAMASI Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:GIDA MEVZUATI Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:MUTFAK TEKNİKLERİ 2 Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİNE GİRİŞ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2011-2012

    Ders Adı:MUTFAK TEKNİKLERİ 1 Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2010-2011

    Ders Adı:YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans

  • 2010-2011

    Ders Adı:ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

  • 2010-2011

    Ders Adı:MUTFAK HİZMETLERİNE GİRİŞ Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans

Yayınlar & Eserler

MAKALELER

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Araştırmaları: Türkiye'de Yazılmış Lisansüstü Tezler Üzerine Sistematik Bir Literatür Taraması

NEBİOĞLU OĞUZ Nevsehir Haci Bektas Veli Universitesi SBE Dergisi,cilt.13, ss.982-1001, 2023 (TR DİZİN dergi )

Factors Affecting the Production and Presentation of Local Dishes in Restaurants Operating in Touristic Destinations

NEBİOĞLU OĞUZ Journal of Culinary Science & Technology,cilt.19, ss.439-459, 2021 (ESCI, Scopus dergi )

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?

NEBİOĞLU OĞUZ, AK SAMET Journal of Yaşar University,cilt.16, ss.17-29, 2021 (TR DİZİN dergi )

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması

NEBİOĞLU OĞUZ Alanya Akademik Bakış,cilt.5, ss.1031-1047, 2021 (TR DİZİN dergi )

Planlı Davranış Teorisi ve Turizm Üzerine Yapılan Uluslararası Yayınların Bibliyometrik Analizi

NEBİOĞLU OĞUZ,KALIPÇI MEHMET BAHADIR Türk Turizm Araştırmaları Dergisi,cilt.4, ss.1-14, 2020 (TR DİZİN dergi )

Review of Menu Management Process Model with A Case Study

NEBİOĞLU OĞUZ Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR),cilt.8, ss.203-234, 2020 (ESCI, Scopus dergi )

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz

NEBİOĞLU OĞUZ Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi,cilt.16, ss.71-88, 2019 (TR DİZİN dergi )

Use of Menu Design Techniques: Evidences from Menu Cards of Restaurants in Alanya

ÖZDEMİR BAHATTİN,NEBİOĞLU OĞUZ Advances in Hospitality and Tourism Reserach,cilt.6, ss.205-227, 2018 (ESCI dergi )

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme

NEBİOĞLU OĞUZ Turizm Akademik Dergisi,cilt.5, ss.124-136, 2018 (TR DİZİN dergi )

Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği

EREN RAMAZAN,NEBİOĞLU OĞUZ,ŞIK AHMET Journal of Multidisciplinary Academic Tourism,cilt.2, ss.47-64, 2017 (CABI Leisure, Hospitality Tourism dergi )

Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği

NEBİOĞLU OĞUZ Journal of Tourism and Gastronomy Studies,cilt.5, ss.39-60, 2017 (TR DİZİN dergi )

Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır Beş Yıldızlı Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri

ÖZDEMİR BAHATTİN,NEBİOĞLU OĞUZ Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi,cilt.26, ss.251-263, 2015 (TR DİZİN dergi )

A Comparative Study For Green Management Practices in Rome and Alanya Restaurants From Managerial Perspectives

DOĞAN HULUSİ,NEBİOĞLU OĞUZ,MEHMET DEMİRAĞ Journal of Tourism and Gastronomy Studies,cilt.3, ss.3-11, 2015 (Index Copernicus InternationalASOS IndexInternational Scientific IndexingGlobal Impact Factor (GIF)Universal Imfact FactorScholar SteerAcar Index dergi )

Akademisyenlerin Bilimsel Kongrelere İlişkin Algılamaları Akdeniz Üniversitesi Örneği

DOĞAN HULUSİ,NEBİOĞLU OĞUZ,DOĞAN İLKNUR Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi,cilt.5, ss.155-172, 2014 (TR DİZİN dergi )

Otel İşletmeleri Ve Seyahat Acentaları İlişkisinde Bağlılık Düzeyi Analizi Alanya Bölgesi Otel İşletmelerinde Ampirik Bir Çalışma

DOĞAN HULUSİ,NEBİOĞLU OĞUZ,KÖKTÜRK NEŞE,DOĞAN İLKNUR Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi,cilt., ss.218-231, 2013 (TR DİZİN dergi )

İç ve Dış Müşteri Tatmini İlişkisine Yönelik Didim Bölgesi Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma

DOĞAN HULUSİ,NEBİOĞLU OĞUZ,Acayip Esma,AYDIN OĞUZHAN Ticaret ve Turizm Egitim Fakültesi Dergisi,cilt., ss.22-43, 2013 (Ulakbim, Asos dergi )

Turizm Eğitimi Alan Önlisans ve Lisans Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Alanya Yerleşkesi Uygulaması

NEBİOĞLU OĞUZ, DOĞAN HULUSİ, EREN RAMAZAN Journal of Current Researches on Social Science,cilt.2, ss.18-32, 2012 (Indeks Copernicus dergi )

KONFERANS & SEMPOZYUM & HAKEMLİ KONGRE & ULUSAL TOPLANTI & BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR

Anadolu’nun Geleneksel Sohbet Toplantılarında Yemek GÜL TOLGA, NEBİOĞLU OĞUZ

1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, TÜRKİYE , ss.47-52, 2021.06.18

Türkiye’deki Restoran Menülerinde Yöresel Yemekleri İnceleyen Araştırmalar Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması NEBİOĞLU OĞUZ

9. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Antalya, TÜRKİYE , ss.27-27, 2020.12.30

How is the new product development process performed in a fast-casual restaurant? NEBİOĞLU OĞUZ,AK SAMET

MTCON’20 Conference on Managing Tourism Across Continents, , , ss.490-500, 2020.09.10

Restoran Deneyiminin Unutulan Yüzü: Deneyim Ekonomisi ÇULHA OSMAN,NEBİOĞLU OĞUZ

3. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik, Mersin, TÜRKİYE , ss.685-693, 2019.08.26

Planlı Davranış Teorisi ve Turizm Üzerine Yapılan UluslararasıYayınların Bibliyometrik Analizi NEBİOĞLU OĞUZ,KALIPÇI MEHMET BAHADIR

6. Uluslararası Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, TÜRKİYE , ss.165-166, 2019.04.17

A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis İYİTOĞLU VEDAT, NEBİOĞLU OĞUZ

The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, MERSİN, TÜRKİYE , ss.1526-1529, 2017.09.28

Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalışması ÇALIŞKAN OSMAN,NEBİOĞLU OĞUZ,UYAR MEVLÜT

2. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, TÜRKİYE , ss.1277-1278, 2017.05.20

Architectural innovations are competitive advantage for hotels in tourism industry? What customers managers and employees think about it? DOĞAN HULUSİ,NEBİOĞLU OĞUZ,AYDIN OĞUZHAN,DOĞAN İLKNUR

9th International Strategic Management Conference, Riga, LETONYA , ss.701-710, 2013.11.06

Çeşme Termal Turizm İşletmelerinde İç Müşteri Tatminine Yönelik Bir Araştırma DOĞAN HULUSİ,Acayip Esma,NEBİOĞLU OĞUZ

13. Ulusal Turizm Kongresi, ANTALYA, TÜRKİYE , ss.621-636, 2012.12.09

Perceptions Of Hotel Top Managers For Opportunities And Strategic Collaboration With A Foreign Partner in Tourism Sector An Applied Research in Alanya Destination DOĞAN HULUSİ,BARUTÇU SÜLEYMAN,NEBİOĞLU OĞUZ,DOĞAN İLKNUR

8th International Strategic Management Conference, BARSELONA, İSPANYA , ss.1218-1227, 2012.10.12

Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz NEBİOĞLU OĞUZ,EREN RAMAZAN

VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, TÜRKİYE , ss.-,

Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alı kanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Ara tırma Hulusi DOĞAN, Engin ÜNGÜREN, Oğuz NEBİOĞLU, Neşe ÇAKIR

2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, AYDIN, TÜRKİYE , ss.-,

KİTAP & KİTAP BÖLÜMLERİ

Alanya Mutfak Kültürü NEBİOĞLU OĞUZ, AK SAMET

Alanya Kadim Medeniyetler Kalesi, Orhan Karaoğlu,Editör, Vakıfbank Kültür Yayınları İstanbul, ss.287-308, 2023

Gastronomik Turist Deneyimi ve Destinasyonun Gastronomi Stratejisi Arasındaki İlişkinin Restoran Menüleri Üzerindeki Yansımaları NEBİOĞLU OĞUZ

Tadın Gücü: Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Yeniden Düşünmek, Oğuz Nebioğlu,Editör, Nobel Yayınları Ankara, ss.89-120, 2022

Entelektüel Sermaye ve Dinamik Yetenekler: Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi NEBİOĞLU OĞUZ, YILDIRIM MUSTAFA

Güncel Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Araştırmaları, Yüksel Akay Ünvan,Editör, Livre de Lyon Lyon, ss.91-115, 2021

Yemek Sosyolojisi Üzerine Bir Yerli Yazın Derlemesi NEBİOĞLU OĞUZ

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler (Cilt 1), Ayşe Çatalcalı Ceylan, Ferhat Özbay, Zafer Özomay, Mustafa Batuhan Kurt,Editör, Gece Kitaplığı Ankara, ss.71-91, 2021

Mobbing in Tourism Industry: The Case of Tourist Guides EREN RAMAZAN,NEBİOĞLU OĞUZ

Cases on Tour Guide Practices for Alternative Tourism, Yıldırım, Gülsün. Özbek, Özlem. Kılınç, Ceyhun Çağlar, Tarınç, Abdullah,Editör, IGI Global Hershey, ss.1-17, 2020

Ekipmanlar içinde (mezzaluna, sosiyer) NEBİOĞLU OĞUZ

A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü, Sarıışık, Mehmet. Özbay, Gülçin. Ceylan, Veli.,Editör, Detay Yayınclık Ankara, ss.1-3, 2020

Stress and Ways of Coping With It NEBİOĞLU OĞUZ

Readings in Management, Issam A. Ghazzawi, Muharrem Tuna, Aysegul Acar,Editör, University of South Florida M3 Center Publishing FLORIDA, ss.52-69, 2020

Gastronomi Turizmi ve Otantizm: Yerel Bir Restoran Üzerinde Örnek Olay Çalışması NEBİOĞLU OĞUZ

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Prof. Dr. Düriye Bozok, Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Doç. Dr. Murat Doğdubay, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sarıoğlan, Yrd. Doç. Dr. Göksel Kemal Girgin,Editör, Detay Yayıncılık Ankara, ss.97-111, 2017

Editörlükler

Tadın Gücü: Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Yeniden Düşünmek Editör

Nobel Yayınları , ,2022

Uluslararası, Kitap, Basılı+Elektronik

Proje & Patent & Tasarım

Projeler

Patentler

  • Tasarımlar

    Bilimsel Çalışmalar

    BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

    Bilimsel Üyelikler & Hakemlikler

    BİLİMSEL ÜYELİKLER

    BİLİMSEL HAKEMLİKLER

    Sanatsal Faaliyetler

    Sanatsal Faaliyetler

    Başarılar

    ÖDÜLLER

    YÖKSİS ATIFLAR

    • 2021 Yılı Atıf Sayısı :0

    Duyuru & Doküman

    Duyurular

    Dokümanlar

    Diğer Faaliyetler

    DİĞER FAALİYETLER