Yüksek Lisans
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ),
Scopus Citation-Count | Scopus Cited-by-count | Scopus Toplam Yayın | Scopus Eid Değeri | Scopus Orcid Değeri | Scopus Link |
---|
Google H-index | Google i10-index | Google H-index 2018 | Google i10-index 2018 | Google Atıf | Google Atıf 2018 |
---|
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ),
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İKTİSAT BÖLÜMÜ,İKTİSAT PR. (İÖ)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ,AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
Farklı baklagil ve yenilebilir böcek unları ile zenginleştirilmiş eriştelerin kalite ve bazı besinsel özelliklerinin belirlenmesi
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, GAZİPAŞA MUSTAFA RAHMİ BÜYÜKBALLI MESLEK YÜKSEKOKULU, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/GAZİPAŞA MUSTAFA RAHMİ BÜYÜKBALLI MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/İKRAM HİZMETLERİ PR./
Ders Adı:MUTFAK UYGULAMALARI I Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:VEJETERYAN MUTFAK Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ETİK Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:BAR ÖN HAZIRLIK VE SERVİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YEMEK SÜSLEME SANATI Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:PİŞİRME YÖNTEMLERİ II Ders Saati: 5 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:BAR ÖN HAZIRLIK VE SERVİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ETİK Ders Saati: 4 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YEMEK SÜSLEME SANATI Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:BAR ÖN HAZIRLIK VE SERVİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:TURİZM PAZARLAMASI Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ Ders Saati: 6 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:YEMEK SÜSLEME SANATI Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans
Ders Adı:TURİZM PAZARLAMASI Ders Saati: 3 , Türkçe,Önlisans