Öğr. Gör. NURGÜL BOZ

Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

  • Kurum Bilgi TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
  • UnvanÖĞRETİM GÖREVLİSİ

İletişim Bilgileri

  • Ofis GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • AdresTURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Biyografi

Scopus Bilgiler

Scopus Citation-Count Scopus Cited-by-count Scopus Toplam Yayın Scopus Eid Değeri Scopus Orcid Değeri Scopus Link

Google Scholar Bilgiler

Google H-index Google i10-index Google H-index 2018 Google i10-index 2018 Google Atıf Google Atıf 2018

Araştırma Alanları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • Yüksek Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ),

    2019 2016
  • Doktora

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR),

    2019
  • Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ,YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ PR.

    2016 2011

Yaptığı Tezler

  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)

    Gastronomi ve mutfak sanatları alanında öğrenim gören öğrencilerin yaratıcı düşünme düzeylerinin incelenmesi

    Hande Mutlu Öztürk , 2019
    2019 2016
  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)

    ,
    2019
  • YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ

    , 2016
    2016 2011

Yabancı Diller

  • İngilizce : 2016, YÖKDİL, 71.25

Deneyimler

Akademik Unvanlar

  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

    2022 2022
  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    TOROS ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, TOROS ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. (ÜCRETLİ)/

    2021 2021

Yönetimsel Görevler

Verilen Dersler

  • 2023-2024

    Ders Adı:PASTACILIK II Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2023-2024

    Ders Adı:PASTACILIK I Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:RESTORAN YÖNETİMİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:GÖRSEL YİYECEK TASARIMI VE FOTOĞRAFÇILIĞI Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI II Ders Saati: 12 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ Ders Saati: 3 , Türkçe,Lisans

  • 2022-2023

    Ders Adı:TÜRK MUTFAĞI I Ders Saati: 12 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE STİLİSTLİĞİ Ders Saati: 2 , Türkçe,Lisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:GASTRONOMİYE GİRİŞ Ders Saati: 2 , Türkçe,Önlisans

  • 2021-2022

    Ders Adı:GASTRONOMİ BİLİMİNE GİRİŞ Ders Saati: 4 , Türkçe,Lisans

Yayınlar & Eserler

MAKALELER

KONFERANS & SEMPOZYUM & HAKEMLİ KONGRE & ULUSAL TOPLANTI & BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR

Sürdürülebilir Turizm Konusunun Görsel Haritalama Yöntemiyle Bibliyometrik Analizi BOZ NURGÜL, GÜZELLER CEM OKTAY

VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Afyonkarahisar, TÜRKİYE , ss.-, 2022.11.07

Yöresel Yiyeceklerin Tanıtılmasında Sosyal Medyanın Rolü BOZ NURGÜL

Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Ulusal Sempozyumu, Mersin, TÜRKİYE , ss.-,

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA YARATICILIĞIN ÖNEMİ BOZ NURGÜL, MUTLU ÖZTÜRK HANDE

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, , ss.-,

Gastronomi eğitiminde sürdürülebilirlik perspektifi: Türkiye’deki lisans programlarının bir incelemesi BOZ NURGÜL

3. Sürdürülebilir Yaşam Kongresi, İZMİR, TÜRKİYE , ss.-,

KİTAP & KİTAP BÖLÜMLERİ

Importance of Creativity and Innovation for Gastronomy and Business Tourism BOZ NURGÜL, MUTLU ÖZTÜRK HANDE

Accelerating Knowledge Sharing, Creativity, and Innovation Through Business Tourism Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry, ,Editör, IGI Global , ss.261-280, 2020

Editörlükler

Proje & Patent & Tasarım

Projeler

Patentler

  • Tasarımlar

    Bilimsel Çalışmalar

    BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

    Bilimsel Üyelikler & Hakemlikler

    BİLİMSEL ÜYELİKLER

    BİLİMSEL HAKEMLİKLER

    Sanatsal Faaliyetler

    Sanatsal Faaliyetler

    Başarılar

    ÖDÜLLER

    YÖKSİS ATIFLAR

    • 2021 Yılı Atıf Sayısı :0

    Duyuru & Doküman

    Duyurular

    Dokümanlar

    Diğer Faaliyetler

    DİĞER FAALİYETLER